Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#1471 closed defect (invalid)

I tried using mplayer and it shows intermittent red colors while it's playing

Reported by: bradlee.sargent@… Owned by: diego@…
Priority: normal Component: build system
Version: unspecified Severity: normal
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Reproduced by developer: Analyzed by developer:

Description

I used mplayer from the opensuse 11.1 and it shows intermittent red colors.
So then I tried downloading the source and I had a problem compiling it.
But then I got source from git and was able to compile it.
But it still shows problems when I play a video with intermittent red blotches appearing during playback.

Attachments (1)

redstuff.png (34.6 KB) - added by bradlee.sargent@… 10 years ago.
This shows the red colors which display when running video.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 10 years ago by bradlee.sargent@…

This shows the red colors which display when running video.

comment:1 Changed 10 years ago by bradlee.sargent@…

It doesn't matter what video I play it shows red colors.

comment:2 Changed 10 years ago by diego@…

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

This report does neither follow the guidelines, nor do we support packaged versions of MPlayer --> INVALID.

comment:3 Changed 10 years ago by bradlee.sargent@…

When I removed vlc the problem went away.

Note: See TracTickets for help on using tickets.