Opened 10 years ago

Last modified 10 years ago

#1669 new defect

Flickering after AsfBin processing

Reported by: mgarski@… Owned by: reimar
Priority: normal Component: vd
Version: HEAD Severity: normal
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Reproduced by developer: Analyzed by developer:

Description

On MPlayer SVN-r30956 there is a visible flickering between 3-th picture in slideshow (lake in forest) and 4-th picture (river in forest) in 2.asf file.
MPlayer plays fine 1.wmv file (without flickering).

Windows Media Player plays correctly both files.

1.wmv - original file
2.asf - output from AsfBin? version 1.7 (http://www.radioactivepages.com/)

Change History (2)

comment:1 Changed 10 years ago by reimar

  • bug_file_loc changed from ftp://upload.ffmpeg.org/MPlayer/incoming/flickering/ to ftp://upload.ffmpeg.org/MPlayer/incoming/flickering/
  • Owner changed from r_togni@… to reimar

I can't see any flickering or any difference at all between both versions.
More information like full MPlayer output may help.
Make sure to try -vc ffwmv2 just in case it is an issue with our binary codec support and you are using them.

comment:2 Changed 10 years ago by mgarski@…

I always use FFmpeg codecs, so this isn't issue.
I've done some more test and the flickering show only using xv as -vo, any other video output plays file without flickering.
Here comes my question is this could be video output bug or my binary nvidia driver issue? How can I check this?

Note: See TracTickets for help on using tickets.