Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#1760 closed defect (wontfix)

Mplayer can't play stream files recorded with live555-2010.04.09

Reported by: bugzzzz@… Owned by: reimar
Priority: normal Component: demuxer
Version: unspecified Severity: normal
Keywords: Cc: compn
Blocked By: Blocking:
Reproduced by developer: Analyzed by developer:

Description

Mplayer loops with the message "MOV: Movie DATA found!" when playing a file recorded with live555-2010.04.09 (live-2010.04.09-1mdv2010.1).
It can play files recorded with live-2009.07.28-2mdv2010.0.

The same files can be played by VLC.

Attachments (1)

hardware_config.txt (5.6 KB) - added by bugzzzz@… 9 years ago.
My hardware configuration

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 9 years ago by bugzzzz@…

My hardware configuration

comment:1 Changed 9 years ago by bugzzzz@…

The file that produce the error is uploaded at ftp://upload.mplayerhq.hu/MPlayer/incoming/live_bug.{mp4,txt}

comment:2 Changed 9 years ago by compn

  • Component changed from core to demuxer
  • op_sys changed from Linux to All
  • rep_platform changed from PC (x86_64) to All

confirmed with r31826
demux lavf reports:
[mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2 @ 02030010] moov atom not found
LAVF_header: av_open_input_stream() failed

report this to ffmpeg if you havent already.
mplayer now uses lavf demuxer as default for mov so its their call now.

comment:4 Changed 9 years ago by reimar

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from new to closed

We won't do anything about that from the MPlayer side I think, but you can play it with -demuxer mpegts

Note: See TracTickets for help on using tickets.