Timeline


and

Oct 16, 2009:

10:41 PM Ticket #1586 (unhandled exception with corefoundation on mac os x) created by umchala0@…
2009-10-16 14:24:36.551 mplayer[86177:903] * Assertion failure in …
5:46 PM Ticket #1585 (Interfaces do not have acces to information about what time a stream ...) closed by reimar
fixed: Forgot to say: patch was apply, issue should be fixed for a default …

Oct 14, 2009:

6:50 PM Ticket #1458 (musepack loop) closed by reimar
invalid: Even if the bug was still there, the issue is in FFmpeg, thus it would …
6:10 PM Ticket #1458 (musepack loop) reopened by ant0nski@…
I'm afraid the problem is not solved, although the output looks a bit …

Oct 13, 2009:

7:18 PM Ticket #1585 (Interfaces do not have acces to information about what time a stream ...) created by playme@…
An Ogg stream may not start at time 0. Applications need to know at what …

Oct 12, 2009:

9:27 PM Ticket #1584 (No sound after mplayer restart (AO_ALSA)) created by spinal.by@…
I'm using mplayer version 1.0_rc2_p20090731 which is current Gentoo …

Oct 7, 2009:

10:14 PM Ticket #1583 (mencoder segfaults when using software scaler) created by dun1313@…
I'm using mencoder to downscale a 1920x1080 ATSC mpeg2video stream from an …

Oct 6, 2009:

7:07 AM Ticket #1582 (Vorbis decoder can't mix channels) created by lvella@…
The Vorbis decoder can't honor requests to decode 2 channels out of a 6 …

Oct 4, 2009:

4:56 AM Ticket #1581 (native demuxer crash on bluray menu) created by compn
F:\mplayer-test>mplayera 01200.m2ts MPlayer SVN-r29522-3.4.5 (C) 2000-2009 …
4:37 AM Ticket #1580 (Mplayer Windows builds crash when playing ...) created by bulletxt@…
As summary says, any build I tried under Windows of mplayer it crashes …
4:24 AM Ticket #1579 (Mplayer Windows builds crash when playing ...) created by bulletxt@…
As summary says, any build I tried under Windows of mplayer it crashes …

Oct 2, 2009:

9:35 PM Ticket #1578 (YUV4MPEG2 files with 4:4:4 pixel format fail to play.) created by adam.buchbinder@…
Playback of Y4M files with pixel formats 420mpeg2 and 420jpeg appear to …

Sep 30, 2009:

4:38 PM Ticket #1458 (musepack loop) closed by reimar
invalid: Fixed in FFmpeg SVN r20099. Since the issue was in FFmpeg and not MPlayer …
1:25 PM Ticket #1371 (forced subtitle display on playback with matroska + vobsub) closed by compn
fixed: this is fixed with -nosub option now.
1:18 AM Ticket #1577 (Cannot seek videos) created by singpolyma@…
While playback of videos works quite well, videos on this site cannot be …

Sep 27, 2009:

2:22 PM Ticket #1576 (Mencoder problems in PSP Sony) created by robinson.vieira@…
I Have 2 computers, one with Fedora 10 and other Ubuntu 8.04 and the same …
8:18 AM Ticket #1575 (No sound on a clip that plays perfectly in VLC and ffplay) created by arrenlex@…
The clip linked in the URL was recorded from mythtv. It comes from a …

Sep 25, 2009:

10:54 AM Ticket #1573 (Unable to play any AVI files.) closed by alex@…
fixed: Problem was only present in r29705 - closing bug.

Sep 24, 2009:

5:30 PM Ticket #1574 (AAC sound artifacts) created by finkandreas@…
I have some videos with aac sound (converted with mencoder, oac=faac, …
12:59 AM Ticket #1251 (option -fixed-vo does not work) reopened by orzel@…
erm! this definitely doesn't look like an 'improvement' to me, but …

Sep 23, 2009:

9:08 PM Ticket #1251 (option -fixed-vo does not work) closed by beastd
invalid: Hi, there is a little difference between the window is not recreated and …
6:33 PM Ticket #1573 (Unable to play any AVI files.) created by alex@…
Not sure why this problem has manifested itself all of a sudden. I am …
3:53 AM Ticket #1204 (Demuxer: Invalid Write) closed by compn
wontfix: demux_mov is no longer default mov demuxer. closing demux_mov bugs... …

Sep 21, 2009:

6:19 PM Ticket #1572 (MPlayer fails to decode AAC in MOV) created by rectalogic@…
This is an AAC audio track in a QuickTime? movie file. MPlayer fails to …

Sep 19, 2009:

7:55 PM Ticket #1571 ([bug] SIGFPE av_frac_add at utils.c:88) created by jojelino@…
debug infomation follows …
4:59 PM Ticket #1569 (HAVE_NEON not defined) closed by reimar
fixed: Try r29694 or later, which should autodetect the correct value.
4:44 PM Ticket #1570 (configure does not properly test x264 / set _ld_x264) closed by reimar
invalid: The behaviour is as intended, if you use --enable you are expected to …

Sep 18, 2009:

3:01 PM Ticket #1570 (configure does not properly test x264 / set _ld_x264) created by chrisfriedt@…
The test (in rc2, as of 20090731) will only set _ld_x264 if x264=auto . If …
12:32 AM Ticket #1569 (HAVE_NEON not defined) created by mortenwendelboe@…
I have the newest svn-version of Mplayer. When compiling for the …
Note: See TracTimeline for information about the timeline view.