Opened 11 years ago

Last modified 11 years ago

#932 new defect

On one MPEG2 sound disappears and numerous errors are printed

Reported by: yuri@… Owned by: reimar
Priority: normal Component: core
Version: unspecified Severity: normal
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:
Reproduced by developer: Analyzed by developer:

Description

I am trying to play the movie "All the Presidents Men". It's previously stripped to hard drive with dvdbackup on FreeBSD.
VTS_01_1.VOB there doesn't have time beginning from the first scene in the movie.
Also mplayer prints many errors like below.
These messages keep running on the screen all the time.

I can upload the file (1GB) if someone wants to look at the problem.
Or I can provide you with FTP access to it.
Please let me know at yuri at tsoft dot com.

A: 12.1 V: 15.8 A-V: -3.747 ct: 0.987 1088/1079 7% 1% 2.0% 0 0
Too many video packets in the buffer: (4096 in 8267514 bytes).
Maybe you are playing a non-interleaved stream/file or the codec failed?
For AVI files, try to force non-interleaved mode with the -ni option.
A: 12.1 V: 15.9 A-V: -3.789 ct: 0.983 1089/1080 8% 1% 2.0% 0 0
Too many video packets in the buffer: (4096 in 8267514 bytes).
Maybe you are playing a non-interleaved stream/file or the codec failed?
For AVI files, try to force non-interleaved mode with the -ni option.
A: 12.1 V: 15.9 A-V: -3.830 ct: 0.979 1090/1081 8% 1% 2.0% 0 0
Too many video packets in the buffer: (4096 in 8267514 bytes).
Maybe you are playing a non-interleaved stream/file or the codec failed?
For AVI files, try to force non-interleaved mode with the -ni option.
A: 12.1 V: 15.9 A-V: -3.872 ct: 0.974 1091/1082 8% 1% 2.0% 0 0

Change History (1)

comment:1 Changed 11 years ago by yuri@…

I am sorry, there's a typo:
VTS_01_1.VOB there doesn't have sound beginning from the first scene in the
movie.

Note: See TracTickets for help on using tickets.